Over ons;

Hydrin Hydraulics B.V. is opgericht in 2018. Het bedrijf wordt geleid door Gerrit Bekkering en Bram van Keulen en is gevestigd in Gieten (Drenthe). Wij zijn gespecialiseerd in service, onderhoud, engineering en nieuwbouw van hydraulische systemen, levering van componenten en aggregaat delen.

Gerrit Bekkering is al meer dan 30 jaar werkzaam in de hydrauliek. Eerst als monteur in de agrarische sector, daarna in de grondverzet-machines zoals tractors, shovels en kranen. Ook het compleet opbouwen van sondeer-, grondboor- en heimachines voor speciale toepassingen behoorde tot zijn werk. Vanaf 2007 is hij als zelfstandig ondernemer werkzaam in de hydrauliek van industrie, scheepvaart en brug- en waterbouw. Met zijn ervaring, vakkennis en technisch inzicht is hij een specialist in het opsporen en verhelpen van hydraulische-, mechanische- en pneumatische storingen. Hij heeft een opmerkzaam oog voor het verbeteren van productieprocessen.

Bram van Keulen is meer dan 16 jaar werkzaam in de hydrauliek. Zo heeft hij bij Bosch Rexroth gewerkt als service engineer buitendienst en bij Tata Steel in IJmuiden (voormalig Hoogovens staalfabriek) als hydrauliek specialist en beheerder hydraulische systemen bij Warmbandwalserij 2. Hier heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in grote industriële hydraulieksystemen met servo- en proportionaaltechniek. Hierna is hij werkzaam geweest als werkvoorbereider, systeemengineer en verkoopmedewerker.

Waarom klanten voor ons kiezen:

  • Vakbekwaamheid
  • Betrouwbaarheid
  • Loyaliteit
  • Kwaliteit
  • Klantgericht
  • Meedenkend
  • Flexibiliteit
  • Ontzorgend

Ons doel:

De zorg voor uw hydraulische installatie volledig uit handen te nemen en zorg te dragen voor een veilig en betrouwbaar systeem.

bedrijfslogo

REFERENTIEPROJEKTEN

CONTACT

Hoevenkamp 2
9461 HE Gieten
t 0592 31 71 83

m 06 33 20 84 03 / 06 30 92 62 82

e info@hydrinhydraulics.nl

KvK 714 810 36
BTW NL 858 732 919 B01
Bank: NL85ABNA0828353131

DOWNLOADS

> Disclaimer & Privacystatement
> Leveringsvoorwaarden

VCA: Alle werknemers van Hydrin Hydraulics b.v. zijn VOL VCA gecertificeerd